Marte Ravn

Velkommen til min butikk! Jeg selger hjemmelagde produkter av høy kvalitet og gode materialer. Alt er håndlaget med kjærlighet og perfeksjon. I hovedsak lager jeg såper, smykker, leppepomade og diverse produkter av deilige tekstiler og garn. Jeg håper at du finner noe som faller i smak!

Oversikt over ingrediensene i såpene mine finner du under "Om butikken", i tillegg til å få en liste tilsendt med pakken.

Du trenger ikke en Paypal konto ved betaling. Hvis du ønsker å få produktet sendt til en annen adresse enn din egen, skriv dette ved bestilling. Såpene blir alltid pakket inn i plast rett etter produksjon, og alle harde pakker blir pakket inn i bobleplast ved sending. Fraktpriser er satt ut i fra prisveilederen på posten.no. Pakken sendes til deg med A-post, og er hos deg i løpet av et par dager!

Jeg tar i mot bestillinger på såpe, både fra privatpersoner og bedrifter. Send meg gjerne en melding hvis du har noen spørsmål.

Ved kjøp over 200 kr følger det med en liten overraskelse i pakken!

Produkter


Butikken er foreløpig stengt fordi jeg er bortreist, men den åpner igjen mandag lørdag 3. januar. I løpet av vinteren vil det komme mange nye produkter, så det er bare til å følge med. Velkommen tilbake! :)