PASTA

Beskrivelse:
Boken inneholder 60 nye og klassiske pastaretter. Alle viktige teknikker, fra å lage og forme deigen til å tilberede friske pastasauser, lagvis pasta og pastasalater. Dette vises trinn for trinn med instruktive og delikate fargebilder.

Stand:
Litt bruksspor (Ex Libris i perm). Fremstår ellers som ny.

Til norsk ved Kjersti Langballe

Forlag:
Grøndahl Dreyer - 1996

Mål: 24 x 25,5 x 1,5 cm
Vekt: 714 gr

(Ref. 9.a)


Kategorier:
BøkerKokebøker

Antall: 1 | Samler

ID: 1089307 | lagt til: 13.12.2021

kr 50,-

Fraktkostnad kr: 70,-
Fraktkostnad med annen gjenstand: kr: 70,-
Les hvordan frakten regnes ut
Avdeling: Samler

Flere produkter fra Antons Bok & Bilde