Logo

Mer moro på sew-along!

Skrevet av Ida Victoria Grønbekk, 17. mars 2014


Illustrasjon

Vi har fått inn masse flotte bidrag, og utvider premien!

Det er så gøy å se alle de flotte bidragene som strømmer inn! Ekstra gøy er det at det er så mye forskjellig som kommer inn. Dere er virkelig noen faktastisk kreative damer! Følg med på Facebooksidene våre for å se de innsendte bidragene - det er fortsatt mange vi har igjen å dele.


Nå gir Stoff & Stil bort enda flere premier, som vi vil fordele slik at 2. og 3. plass i sew-alongen også får premie! Bonuspakken inneholder regntøystoff i spreke farger, softshell-stoffer med fleece-bakside, to fine mønstere, en kjempepraktisk stoffpenn som vaskes bort med vann, og massevis av stryke-ark! Alt dette fordeles på vinnerene. Strykearkene har vi noen gøyale planer for selv også, så følg med for å se hvordan de kan brukes. Det er hele ark i friske farger som klippes til akkurat den figuren/mønsteret/bokstavene du vil ha, og strykes på stoffet. Moro!


Husk fristen for innsendelse av bidrag - 26. mars! For å lese mer om sew-alongen, klikk deg inn til dette blogginnlegget: http://epla.no/blogg/2014/sew-along/

Kommentarer (0)

Du må være logget inn for å kommentere. Logg inn.

  • Skrevet av Ida Victoria Grønbekk
  • Profilbilde
  • Bio
    Ida Victoria Grønbekk elsker søm og annet håndarbeid, og bruker litt i overkant mye tid bak symaskinene.
  • Webside: http://www.idavictoria.no/
  • Kategorier